Cupons a la Innovació 2019

Us informem que el passat dimecres es van publicar les bases reguladores dels ajuts dels Cupons a la Innovació per aquest 2019,

Amb un ajut econòmic màxim és del 80% fins a 5.000€, els cupons ajuden a innovar en els productes i processos, alhora que es poden establir col·laboracions estratègiques per als diferents negocis. Enguany torna a ser possible sol·licitar ajuts per projectes d’Economia Circular, amb propostes d’accions que poden anar encaminades a disminuir el consum de recursos, allargar la vida útil de productes, prevenir la generació de residus o facilitar la reutilització i el reciclatge.

Els beneficiaris poden ser empreses amb establiment operatiu a Catalunya, amb plantilla entre 5-250 treballadors i amb un mínim de 5 anys de vida, podent sol·licitar fins a 2 cupons dins les categories:

  • Innovació
  • Economia Circular
  • Fiscalitat
  • Propietat Industrial

A l’Oficina de Simbiosi Industrial comptem amb tècnics col·laboradors acreditats per ACCIÓ com assessors en economia circular i energia i recursos.

Si teniu una idea, no dubteu en contactar amb nosaltres, els cupons s’atorguen per estricte ordre d’entrada de la sol·licitud.