Ajuts Cupons Economia Circular 2019

Us informem que el passat 17 d’octubre, es van publicar  les bases reguladores dels ajuts dels Cupons a la Innovació per aquest 2019.

Amb un ajut econòmic màxim és del 80% fins a 5.000€, els cupons ajuden a innovar en els productes i processos, alhora que es poden establir col·laboracions estratègiques per als diferents negocis.

 

Els beneficiaris poden ser empreses amb establiment operatiu a Catalunya, amb plantilla entre 5-250 treballadors i amb un mínim de 5 anys de vida, podent sol·licitar fins a 2 cupons dins les categories:

  • Economia circular
  • Innovació
  • Fiscalitat
  • Propietat industrial

 

Els cupons d’economia circular permeten realitzar projectes d’ecodisseny de productes, serveis i/o processos (existents o nous). Les propostes d’accions poden anar encaminades a disminuir el consum de recursos, allargar la vida útil de productes, prevenir la generació de residus o facilitar la reutilització i el reciclatge.”

 

A l’Oficina de Simbiosi Industrial de Bufalvent comptem amb tècnics col·laboradors acreditats per ACCIÓ com assessors en economia circular i energia i recursos.

 

Si teniu una idea, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Els cupons s’atorguen per estricte ordre d’entrada de la sol·licitud.