Regió7 debat sobre l’economia circular i la sostenibilitat el 21 de novembre a Manresa

El pròxim dimarts 21 de novembreRegió7 Prensa Ibérica organitzen una jornada per parlar i debatre sobre l’economia circular i el desenvolupament sostenible de la societat. Amb el títol “Economia circular, el valor dels residus”, l’esdeveniment buscarà aclarir conceptes sobre tot el que envolta l’economia circular i la gestió eficient dels residus, debatre sobre quin és el camí a seguir per una transició ecològica òptima i respectuosa amb el planeta i per analitzar la situació actual a Catalunya i el món.

 

Queda molt camí per recórrer, però l’economia circular ja és un actor important dins dels sectors econòmics. Per exemple, a Catalunya ja hi ha més de 600 empreses que s’hi dediquen, donant feina a més de 33.000 persones i aportant un 4,6% al PIB. A nivell europeu, la transició cap a una economia circular, segons dades de la Comissió Europea, podria arribar a tenir beneficis nets per valor de 1.800 milions d’euros l’any 2035.

 

La jornada tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Manresa el 21 de novembre a partir de les 10 del matí. Amb diversos experts en la matèria convidats, el format proposarà una ponència inicial seguida d’una taula de debat i una cloenda institucional. La durada prevista serà d’unes dos hores i la moderadora serà la periodista especialitzada de Regió7 Queralt Casals.

Per assistir, només cal inscriure’s a través d’aquest enllaç.

 

Notícia: https://www.regio7.cat/medi-ambient/2023/11/13/regio7-debat-economia-circular-sostenibilitat-94444480.html